Klanten zitten niet te wachten op een productverkoper, maar op een adviseur die op de stoel van de manager gaat zitten.

Deskundig advies

Buck Assurantie en Advies is een kantoor dat klanten altijd voorziet van een deskundig advies. Dit door middel van inventarisatie , risicoanalyse, second opinion van uw bestaande portefeuille en bemiddeling inzake uw verzekeringen.


Ervaring

Directeur Jos Buck heeft jarenlang ervaring opgedaan als adviseur en manager bij grote intermediairs en is ervan overtuigd dat klanten niet zitten te wachten op een productverkoper, maar op een adviseur die op de stoel van de manager gaat zitten op het gebied van verzekeringen.


1 aanspreekpunt

Daarnaast leeft de adviseur zich oprecht in bij de situatie in uw bedrijf waardoor hij op diverse gebieden adviezen kan geven. Hierdoor heeft u als klant één aanspreekpunt waarmee u goed overleg heeft. Eventuele risico’s worden daardoor tijdig herkend en geanalyseerd.


Verzuimmanagement

Op het gebied van verzuimmanagement kan Buck Assurantie &Advies de taken van u overnemen, waardoor u met zaken aan de slag kunt waar u goed in bent. Als Register Adviseur Employee Benefits is de kwaliteit gegarandeerd.


Beloning

Wij werken zowel op provisiebasis als op fee basis. Hierbij proberen we zo zorgvuldig mogelijk te voldoen aan uw verwachtingen en uw specifieke situatie. In goed overleg met u doet Buck Assurantie & Advies een voorstel over de betaalwijze. Indien wij tot de conclusie komen dat er op fee basis werkzaamheden verricht zullen worden, wordt er vooraf in onderlinge samenspraak een inschatting gemaakt over het aantal uren.