Met ons advies op maat kan je je personeel een solide pensioen bieden, de impact van risico's rondom personeel verminderen en verzuimkosten effectief beheersen.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor advies op het gebied van pensioenregelingen en verzuimverzekeringen, maar ook voor begeleiding bij belangrijke verzekeringen voor werkgevers zoals de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.

Wij bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfssituatie en branche.

Waarom personeelsverzekeringen en regelingen voor je personeel afsluiten via buck?

Persoonlijk

We houden rekening met jouw bedrijfsdoelstellingen, budget, en risicobereidheid. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf te begrijpen. Ons advies stemmen we daarop af.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Service

Je kunt rekenen op een hoog niveau van service en kennis, zowel tijdens het adviesproces als daarna.

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw specifieke bedrijfssituatie en branche.

Communicatie

Wij kunnen je helpen bij het helder communiceren van complexe onderwerpen zoals pensioen naar je werknemers.

Gespecialiseerd

WIj hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pensioenen en personeelsverzekeringen. Met onze deskundige adviseurs met diepgaande kennis over deze complexe materie aan jouw zijnde sta je sterk.

Solide
pensioentoekomst

Of het nu gaat om het inrichten van een collectief pensioenplan of het aanpassen van individuele pensioenregelingen, wij zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor een solide pensioentoekomst voor jouw werknemers.

KENNIS MAKEN?

We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en de juiste preventiemaatregelen neemt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met BUCK aan jouw zijde kan je erop vertrouwen dat jouw bedrijf veerkrachtig genoeg is om alle uitdagingen te doorstaan.

* We gebruiken deze gegevens alleen voor een reactie op jouw bericht.